Om mig

 Hejsan, välkommen till mitt ställe på internet. Här skriver jag om mina tankar, det jag gör för tillfället och om mina intressen.

Trollet i mig kommer av att jag har diagnosen högfungerande autism och förstår omvärlden på ett annat sätt än andra. Min Autism blogg hjälper mig som fick autismdiagnos när jag var  41 år gammal att försöka förstå mig själv och min omgivning med en annan utgångspunkt.

Jag kommer att skriva om mina tankar och funderingar som dyker upp i min vardag. Jag började skriva ned mina funderingar efter ett möte med vården då jag insåg att jag kan inte förklara hur jag mår eller vad problemet är. Men kanske kan jag skriva om vad som händer och hur det får mig att känna så kan jag visa detta för den som undrar. Jag vet fortfarande inte vad jag har för problem och behov i vardagen men jag kan identifiera att saker händer som inte blir riktigt som jag tänkt.

Om ni följer med mig längre fram i min bloggresa så kanske ni även får lära känna mig som person och se vilka intressen jag har och även vad jag gör för stunden. Det var själva iden jag hade en gång när jag påbörjade mitt ”Videoprojekt” Jag ville skapa små korta filmer som handlar om mina intressen fast på ett för mig lugnt och stillsamt vis. Ett par minuter av din tid för att visa vad jag gjort under en dag eller två. 

Jag önskar egentligen inte mer av dig som läser min blogg, några minuter av din tid och dina tankar. Du får gärna dela med dig av det du funderar på i kommentarerna så kanske vi kan dela på bördan av tankar.

Om du vill veta mer om mig så har jag en kategori bland mina blogginlägg som heter ”Om mig”. Den hittar du här: Om mig