En kort uppdatering om vad som händer i mitt liv just nu.

, , Leave a comment

Hejsan, trollet här. Kul att du läser min blogg. Jag har ju haft tanken att jag ska publicera en ny artikel dagligen så länge som jag har energi, tid och ork. Nu är saken den att jag som vart arbetslös ett tag blev erbjuden ett arbete som jag egentligen inte kan tacka nej till. 

Vad innebär då det för våran skribent-läsare relation? Egentligen så innebär det inte så mycket förutom att jag inser att jag kommer inte att ha tid att publicera en artikel om dagen. Jag kommer att fortsätta skriva om det jag finner intressant och viktigt men det kommer att bli lite längre mellan inläggen. Min målsättning för mars, april och maj är att publicera 2 artiklar i veckan. En kortare på onsdag och en längre på lördag.  Det kan ju fort klämmas in någon fler artikel mellan dessa också om det är så att jag får frågor som behöver svar eller om det händer något med stort nyhetsvärde
Nåmen jobbet då? vad är det kanske du undrar? Jag kommer inte att arbeta med att föreläsa om min autism i alla fall, utan jag ska sköta om ett krossverk samt köra lastmaskin. Jag ser fram emot detta då jag alltid tyckt att det är skoj att sköta stora maskiner.

 

 

Leave a Reply