Nytt år nya utmaningar.

, , Leave a comment

Hejsan, idag kommer det bara en kort uppdatering om vad som händer i mitt liv just nu. Jag blev arbetslös den 5:e december men redan den 6:e så hade jag ett nytt arbete på gång. Visserligen bara ett säsongsarbete men det är på annan ort så jag kommer att veckopendla en del i vinter. Så det blir ett nytt år nya utmaningar.

Nya utmaningar

Vad innebär nu detta för bloggen, kanske du undrar? Jo jag har som tagit ett beslut om att fortsätta med mina inlägg men begränsa det till ett i veckan för att inte arbeta ut mig själv helt. Jag har ju dessutom påbörjat mitt andra projekt. Autistic weekly där jag till en början tänker publicera översatta artiklar från manlyminutes på ett lite mer seriöst vis. Jag ser att intressesfären för att skriva på svenska är för liten för att jag någonsin ska kunna nå mitt mål med bloggandet (vilket har vart att i slutändan kanske kunna leva på bloggande istället för att arbeta med något arbete som jag inte tycker är kul.) manly minutes får idag in lite annonsintäkter men det täcker bara knappt kostnaden för webbhotell och andra utgifter som är bloggrelaterade. Därför har jag börjat arbeta med mitt andra projekt.

Ja på tal om nya utmaningar. Besök gärna min site https://autisticweekly.com/ om du är intresserad av mitt andra projekt. Du får även gärna följa mig på X, där jag tänkt börja publicera information om mitt nya projekt. Jag som haft twitter i tolv år och aldrig brytt mig om formatet har plötsligt upptäckt plattformen. Om du läst såhär långt så är du antagligen en trogen läsare och det tackar jag för. Med ett nytt år med nya utmaningar så hoppas jag att du fortsätter med det och att vår skribent-läsare relation bara utvecklas. Om du har frågor eller undrar över något kan du gärna lämna en kommentar nedan.

Såhär kan en AI redigerad bild på mig se ut.

Som du kanske märkt så har jag flyttat över min blogg till ett nytt format och en del artiklar som jag skrivit ser kanske lite konstiga ut. Det är något som jag kommer att ta i tu med lite pö om pö. Jag har även beslutat mig för att försöka få till bättre illustrationer på min blogg och har hittat ett verktyg som arbetar med AI som jag tycker verkar fungera ganska bra. Bilderna blir mer personliga, unika och anpassade för varje inlägg. Jag hoppas att du tycker om dom. Om du är intresserad av verktyget så ser jag gärna att du testar det med den här refferal länken www.fotor.com Du får 10 Crediter för att prova på verktyget, men det får även jag om du signar upp. Det är crediter som jag kommer att använda för att skapa illustrationer till mina inlägg.

Jag har även signat upp mig i ett program där mina läsare kan bjuda mig på en fika. Jag ser det som ett sätt för läsaren att ge tillbaks lite grand och om du gillar min blogg så är du välkommen att bjuda på en fika www.buymeacoffee.com. Intäkterna kommer inte bara kaffekassan till gagn utan kommer även att betala för omkostnader för mitt bloggande.

Tack för visat intresse. Ja det är väl så en föreläsning om mitt liv skulle ha avslutats med, men jag jag hade även öppnat upp för frågor. Om du har några så får du gärna skriva ned dom i kommentarrutan här nere. Jag ser även gärna att du kommenterar om hur du upplever bloggens nya utseende.

 

Leave a Reply